Bestille blomster på nett

  • 1
  • 2

Blomster bestiller du enklest og tryggest hos oss på nett. Vi har levert blomsterhilsener i hele Norge siden 1926 og vi har solgt blomster på nett siden 1995. Ingen i Norge har så lang erfaring med blomsterhilsener og bestilling av blomster på nett som Interflora.

Interflora har sikker netthandel og 370 kvalitetssikrede Inteflora-butikker som står klare til å levere akkurat din blomsterhilsen. Fra netthandel sakte men sikret ble vanlig på midten av 1990-tallet frem til dot-com boblen sprakk i 2000 var det mange som etableret seg med egne nettbutikker. En stor andel av dem er borte nå, de hadde ikke produksjonsapparatet eller logistikkapparatet i bunn. Da vi etablerte vår første netthandelsløsning i 1995 var produksjons- og logistikkapparatet vårt 70 år, velsmurt og særdeles velfungerende. Og slik fungerer det ennå. Vi leverer din blomsterhilsen for deg - dit du vil, når du vil.

Interflora bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.