Hold deg til en temafarge på bryllupsbordet

Velg en temafarge, da bryllupsbordet blir enda vakrere hvis du holder deg til en fargeskala eller en fargetone som er gjennomgående. Bryllupsbordet er tross alt en viktig faktor på den store dagen og er med på å sette rammen for bryllupet. Uansett om du ønsker et enkelt eller et storslått bryllup, er blomster på bryllupsbordet er en viktig del.

Det kan være fint å tilpasse blomstene etter årstid, både med tanke på hvilke blomster som er i sesong og ulike fargetoner. God planlegging er viktig, og alt som kan gjøres før den store dagen bør gjøres.

Her er noen gode tips til hvordan du pynter et vakkert bryllupsbord med blomster:

  • Velg en temafarge og et par tre blomster som passer fint sammen.
  • Lag en bordplan, slik at du vet omtrent hvor mange blomster du trenger.
  • Lave blomsterdekorasjoner gjør det enklere for gjestene å se hverandre over bordet.
  • Flere små vaser med blomster gir bedre plass til selve borddekkingen.
  • Dekk bordet først, slik at du ser hvor mye plass du har igjen til blomsterdekorasjoner.

Det kan også være fint å pynte kuverten med en liten blomsterpynt, enten en enkelt blomst eller en grønn gren som er bundet til servietten eller lagt på tallerkenen. Disse bør imidlertid legges på rett før gjestene ankommer lokalet, så de ikke visner.

Våre erfarne blomsterdekoratører hjelper deg gjerne med å lage passende bordpynt til bryllupet ditt. Du er også velkommen innom din nærmeste Interflora-butikk for inspirasjon til hvordan du kan pynte bryllupsbordet.