Tilleggsvarer

- det lille ekstra sammen med blomstene

Interflora kan levere den komplette gave, og de fleste butikkene har et stort utvalg av gaveartikler i tillegg til blomstene. Her på www.interflora.no kan du sammen med blomstene bestille ulike tilleggsvarer, utvalget varierer fra butikk til butikk og vil fremkomme i bestillingsskjemaet.

Sjokolade.
Interflora kan levere lekker dansk konfekt av merket PR Chocolade sammen med blomstene. Nydelig sjokolade innpakket i små konfektesker, enten i kvadratisk form eller som en spennende hjerteeske. Dette gjør blomsterhilsenen helt spesiell.

Blomstervase.
Skal du bestille blomster, men er usikker på om mottaker har en passende vase. Husk at du alltid kan få levert blomstene fra Interflora sammen med en tidløs blomstervase. Dekoratøren velger en vase som passer til den aktuelle buketten.

Bukowski-bamse.
Til den nyfødte eller til kjæresten? Vi har verdens beste og søteste bamser. Den klassike brune gode myke bamsen sammen med blomster vil gjøre barselgaven komplett. Kvalitetsbamser fra Bukowski.

Finn Schjølls vase Boblen.
I samarbeid med Finn Schjøll og Magnor tilbyr mange av Interflora butikkene de flotte Boble vasene, de tilbys i 3 ulike størrelser, utvalget varierer fra butikk til butikk.

Lekre Ester&Erik lys.
Vi har kvalitetslys med imponerende finnish. De lekre Ester&Erik lysene i lakkfarger tilbys i 2-pakning, gavepakket. Utvalget varierer fra butikk til butikk. Høye, blanke og flotte. Lysene brenner rent og gir garantert stemning.