1. Velg produkt.
For blomsterlevering i Norge velg produkt enten under "Populære anledninger" eller i kategoriene lenger ned på siden. Er leveransen til utlandet velg land øverst på siden. Klikk på "kjøp" for å velge ønsket produkt.

2. Vase, et passende kort eller konfekt som tilleggsvare til blomstene.
For levering i Norge kan man velge tilleggsvarer til blomstene. En passende vase til buketten eller kanskje en flaske deilig musserende cider? Flere av Interflora butikkene tilbyr også lekker dansk konfekt som tilleggsvare til blomstene. Blomster og sjokolade er en uslåelig kombinasjon - noe for øyet, luktesansen og ganen samtidig.
Velg eventuelle tilleggsvarer og skriv inn ønsket tekst på kortet som skal følge med blomstene. Lurer du på hva de ulike tilleggsvarene inneholder? Du kan lese varedeklarasjonen her.

3. Mottaker.
Velg type levering og fyll inn mottakerinfo. Alle felter merket med * må fylles ut.

4. Levering.
Velg ønsket leveringsdato. Du kan også velge hvilken butikk som skal levere blomstene (der det er flere butikker å velge mellom).
Angi om blomstene kan henges på dør eller leveres nabo.

5. Oversikt og betaling.
Her ser du oversikt over hvilke produkter som er bestilt og kan se mottakerinfo.
Hvis du ønsker å bestille flere blomster kan du klikke på linken "Bestille flere blomster" og du må gjenta punkt 1. el 2.-4. (I de tilfellene det skal bestilles flere enn 9 produkter, kan vårt bestillingsskjema som finnes under menyvalget bedriftskunder benyttes).
Velg kundetype (bedriftskunder må logge inn for å kunne betale mot faktura) og ønsket betalingsmåte.
Vi tilbyr betaling med kredittkort, faktura, Vipps, MobilePay og PayPal. Etter at betalingen er fullført vil du få en kvittering på skjermen og du vil i tillegg få en ordrebekreftelse pr. e-post.