Fordeler for bedriftskunder

Å kjøpe blomster fra Interflora er både trygt og spennende på en gang! Du handler trygt i vår sikre netthandelsløsning og kan velge fra et spennende utvalg designet av våre dyktigste dekoratører. Som bedriftskunde vil du oppleve alle disse fordelene og mer:

Hvordan bli bedriftskunde?

Fyll inn skjemaet under bedriftskunder eller skjema under bestillingsprosessen. Det er selvfølgelig gratis å registrere seg som kunde hos Interflora. Ved å fylle ut innmeldingsskjemaet godtar du også betingelsene våre (se betingelser). Vi vil informere deg om alle endringer. Hvis din konto er inaktiv over en lengre periode, vil vi slette alle opplysninger om deg fra vårt system.

Betaling med faktura

Bedriftskunder kan velge om de vil betale med kort eller få faktura. Som bedriftskunde trenger du ikke skrive inn kundeopplysninger hver gang du ønsker å sende blomster. Opplysningene om deg er allerede er registrert på dine sider og vil automatisk fylles ut. Papirfaktura eller e-faktura? Hos oss kan du velge.

Dine egne sider på www.interflora.no

Her kan du se dine tidligere bestillinger. Hva sendte du til hvem, når gjorde du det og hvor mye kostet det? Her kan du også skrive ut ordrebekreftelse og kopi av faktura.

Egen innkjøpsportal?

Benytter din bedrift en innkjøpsportal? IBX eller kanskje en egenutviklet? Interflora oppretter og vedlikeholder kataloger i innkjøpsportaler. Ta kontakt med oss på interflora@interflora.no så finner vi en løsning for deg og din bedrift.

Nyheter og tilbud fra Interflora

Ved høytider og større anledninger sender vi deg informasjon om hva det passer å gi til den enkelte anledning, slik at du kan overraske forbindelser og kolleger med passende blomstergaver.