Du har bare en mulighet til å gi et godt førsteinntrykk. Prøv med en flott dekorasjon på kontorene eller i resepsjonen. Blomster gir et hyggelig inntrykk og skaper atmosfære. Hos Interflora kan du abonnere på blomster til kontoret eller resepsjonen. Flotte buketter eller dekorasjoner med sesongens blomster og farger levert på arbeidsplassen hver mandag, eller så ofte du ønsker.

Hva er vel hyggeligere enn å få en vakker bukett som oppmuntring eller påskjønnelse? Sett pris på dine ansatte, gi dem en blomstrende hilsen til fødselsdager, jubileer, til månedens medarbeider eller andre anledninger. Bruk Interfloras merkedag-tjeneste, vi sørger for at blomstene blir levert!

Interflora sender blomsterhilsener verden over. Hos oss bestiller du enkelt og raskt alle dine hilsener på ett og samme sted. Vi har også flotte gaveprodukter som kan leveres sammen med blomstene. Hos Interflora kan du være sikker på at produktene er av topp kvalitet. Vår garanti omfatter både kvalitet på binderi, at blomstene er friske og holdbare, og at din blomsterhilsen blir levert til rett tidspunkt til mottaker.

Skal du ha blomster til mange? 1 eller 4 000 blomsterhilsener? Interflora håndterer dette enkelt. Ta kontakt med oss på kundeservice@interflora.no eller benytt vår Excel-mal for hurtig innlesning. Vi har formidlet blomsterhilsener siden 1926 og har mange fornøyde storkunder.

Arrangement, scenedekor, firmafest? Interflora har dyktige blomsterdekoratører som er vant med å dekorere til store selskaper og arrangement, i Interflora butikkene finner man dekoratører som har stått for utsmykkingen av kongelige bryllup og andre tilstelninger, Nobels fredspris, og andre store arrangement.