Vakre blomster hører 17. mai-feiringen til. Vi fyller hjemmene våre med blomster i rødt, hvitt og blått, og ønsker gjestene velkommen til en fin nasjonaldagsfeiring. Vi viser deg hvordan du kan imponere gjestene med et nydelig festbord til feiringen. 

Les også: Blomstrende frisyrer til festen

Pynt 17. mai-bordet

Vi bruker som regel nasjonalfargene som utgangspunkt når vi skal pynte til 17. mai. Det betyr likevel ikke at du bruke alle fargene i én dekorasjon eller bukett. 

Les også: Pynt ute til 17. mai

 

Deilig, frisk frukt som jordbær og blåbær gjør seg godt som dekor på bordet. Det er også nydelig sammen med 17. mai-blomstene.

Du kan for eksempel bruke blå blomster, legge på en hvit duk og sette frem en skål med jordbær. Da er likevel alle fargene representert. 

Hvis du ønsker å pynte bordet i både rødt, hvitt og blått, er det lurt å velge seg ut én fokusfarge for å få en fin helhet. Velg hvilken farge som skal dominere, og velg flest blomster av den fargen. Da ser bordet velkomponert og fint ut.

Det er fint å bruke nasjonalfargene som utgangspunkt i pynten. Her har vi valgt å bruke bare hvite og røde blomster. Nasjonalbåndet gir ekstra 17. mai følelse.

Her har vi brukt tradisjonelle vårblomster i rødt, hvitt og blått og fylt i ulike glass, tett i tett. Det gir en flott borddekor.

Blått bord til feiringen

Kanskje du heller vil gå for én av flaggets farger i bordpynten? Et bord i blåtoner er både vårlig og vakkert til nasjonaldagsfeiringen.

Små buketter med perleblomster, hyasinter og forglemmegei i lave vaser preger dette vakre bordet. 

En tradisjonell, rund dekorasjon i blålilla og krem ønsker gjestene velkommen til bords.

blomst17mai_5-640x853.jpg

Surr mose rundt pottene på Muscari-blomsten, og sett de på et fat. Rimelig, effektfull og annerledes bordpynt.

Nydelige blomster til 17. mai

Vil du virkelig få festbordet til å skinne? Bestill dekorasjon eller blomsterbukett i nasjonalfargene her. Du kan også bestille en vakker borddekorasjon i andre farger i nettbutikken

Er du invitert bort, er det hyggelig å sette pris på vertinnen med blomster. Det blir garantert satt pris på! Ta kontakt med din lokale Interflora-butikk, eller bestill 17. mai-blomstene til den store dagen. Ha en riktig flott 17. mai!