Bestill blomster til farsdag

Opprinnelsen til farsdag

Slik farsdag markeres i dag stammer fra USA, og ble først en populær merkedag i Norge etter første verdenskrig.

 

Konseptet med farsdag ble først feiret 5.juni 1910 i Washington, etter Sonora Smart Dodd ønsket å feire sin avdøde far etter borgerkrigen. I senere år spredte ideen seg videre til det hvite hus, og i 1972 underskrev president Nixon en erklæring som gjorde farsdag til en offisiell helligdag i USA.

 

Overrask far med blomster på farsdag

Flere land har lagt dagen til forskjellige tider på året, men selve feiringen er ganske lik. På farsdag er det ekstra stas å overraske med frokost på sengen, kaker, gaver fra barna eller blomster.

blomster til farsdag

Det kan være vanskelig å finne ut hvordan man kan gi far litt ekstra oppmerksomhet om man ikke har anledning til å treffe han på selve dagen. Hos Interflora kan du enkelt bestille blomster på nett, og han får blomstene levert på døren. En vakker blomsterbukett er en hyggelig overraskelse som også far setter pris på.

 

Tips til farsdagsgave

Dagen handler om å vise litt ekstra oppmerksomhet til far, men han har kanskje nok av slips, sokker og skjerf. Selv om blomster kanskje ikke er det første som faller deg inn, sier blomster mer en tusen ord og vil være en koselig påminner i hjemmet om hvor glad man er i han. Hos Interflora kan du også legge til en vase om du tror at far mangler dette. Er han glad i søtsaker kan du også legge til konfekt eller lakris.

Les flere gode gavetips til farsdag her.

 

Bestill blomster til farsdag