Før du velger blomster, tenk på hva de ulike sortene symboliserer. Roser er klassisk forbundet med kjærlighet, spesielt de røde som står for lidenskapelig kjærlighet. Hvis du ønsker å formidle evig lojalitet, kan blå iris være et godt valg. Liljer representerer renhet og skjønnhet og er fint å gi hvis du vil vise beundring for kjæresten din.

Tradisjonelt kan en bety rosebukett ulike ting, avhengig av fargen og antallet du gir.

  • 1 rød rose: «Jeg begjærer deg»
  • 3 røde roser: «Jeg elsker deg»
  • 7 røde roser: «Jeg er din for evig»
  • 12 røde roser: «Sterkere kan jeg ikke uttrykke min kjærlighet»
  • 1 rød rose og 2 røde knopper: «Dette må holdes hemmelig»
3 roser betyr jeg elsker deg.

Fargene på blomstene du velger kan også si mye om dine følelser. Mens røde blomster ofte er forbundet med sterke følelser, symboliserer hvite blomster renhet og uskyld. Ønsker du å sende et budskap om glede og lykke, kan gule blomster være det rette valget. Fargevalg kan være en personlig refleksjon av din kjærestes smak og personlighet, så tenk på hva hun eller han ville likt.

Kjøp en rosebukett til kjæresten din her.

Sesongen blomster er på sitt vakreste

Vurder å kjøpe sesongens blomster. Disse er ikke bare ofte mer budsjettvennlige, men de er også på sitt vakreste. Våren byr på et bredt utvalg av tulipaner og påskeliljer, mens sommeren gir oss et spekter av livlige gerberaer og solrike solsikker. Å velge blomster som er i sesong, kan gi buketten et friskt og tidsriktig preg.

Hvis du ønsker at våre blomsterdekoratører skal sette sammen en romantisk bukett med sesongens blomster, kan du bestille dette her: 

Kjøp en sesong-bukett

Gjør overraskelsen enda mer personlig

For å gjøre blomstergaven enda mer spesiell, legg til en personlig touch. Det kan være et kort med en kjærlighetserklæring som betyr noe helt spesielt for dere to, en fin vase som passer til buketten, eller en boks med lekker sjokolade. Små, gjennomtenkte tillegg kan forsterke betydningen av din gave og gjøre øyeblikket enda mer minneverdig.

Se utvalget av tilleggsgaver du kan gi her.

Spar tid og sikre friske blomster samtidig

I en travel hverdag er det ikke alltid like lett å finne tid til å gå innom blomsterbutikken. Heldigvis kan du enkelt bestille den perfekte blomsterbuketten på nettet og få den levert direkte til kjærestens din. Da sikrer du også at blomstene er friske og vakre når de kommer frem.

Å gi blomster gir glede både til giver og mottaker. Når du velger blomster til kjæresten, tenk på budskapet du ønsker å sende, og la ditt hjerte lede veien. Med disse tipsene er du godt på vei til å velge en bukett som ikke bare vil bli mottatt med et smil, men som også vil gjenspeile følelsene dine. Lykke til!