Det er lite som gir så mye glede som det å motta en vakker blomsterbukett på døren. Send en hyggelig oppmerksomhet til en du er glad i for å markere spesielle dager som Valentines Day, morsdag og farsdag.

Interflora har blomster til alle anledninger, også til bursdag og fest eller når du vil gratulere noen. Bestill blomster enkelt på nett og få de tilsendt direkte på døren til den du ønsker å glede!

Overrask med blomsterbukett på Valentines Day

Visste du at Valentines Day har røtter i romersk tid og at det har vært populært i Europa siden 1400-tallet? Norge begynte først på 1990-tallet å markere kjærlighetens dag 14. februar.

Valentines Day er dagen da vi viser kjærlighet til de vi er glad i. Uansett om det er kjæresten, kona, mannen eller en god venn som fortjener en oppmerksomhet. Overrask med å sende flotte blomster!

Interflora har et stort utvalg blomsterbuketter velegnet for Valentines Day, som klassiske roser eller romantiske dekorasjoner. Se også flere utvalgte buketter til Valentines Day her.

Send blomster til mor i anledning morsdag

Morsdag faller alltid på den andre søndagen i februar og er en flott anledning til å vise mor at du setter pris på henne. Visste du at Norge har markert morsdag siden 1919?

Ikke alle har muligheten til å besøke mor akkurat på morsdagen, og det kan være vanskelig å finne på noe til hun som har alt. Send en blomsterbukett på døren til mor da vel! Det er enkelt å bestille, og overraskelsen vil gi henne glede i lang tid.

Gi mor en stor klem på morsdagen med denne elegante og flotte buketten, eller la deg inspirere av våre andre utvalgte blomsterhilsener du kan bestille og sende direkte til mor på morsdagen.

Gled en pappa på farsdagen

Far også har sin egen merkedag, lagt til andre søndag i november. Farsdag markeres på ulike datoer rundt om i verden, men her i Norge feirer vi farsdag samme dag som Sverige, Estland og Finland.
Far har kanskje nok av slips, sokker og hansker liggende i skuffen. Hva med å heller markere farsdag ved å sende en blomsterhilsen som leveres direkte på døren? Han vil garantert sette pris på den fargeglade oppmerksomheten.

Blomster på døren til alle anledninger

En blomsterhilsen passer like godt til merkedager som morsdag, farsdag og Valentines Day, som til bursdag og fest. Benytt sjansen til å gi en fin overraskelse ved spesielle anledninger.

Det er enkelt å bestille på nett og du kan legge ved en hyggelig hilsen for et personlig preg. Send blomster på døren til noen du er glad i!