Hopp til hovedinnholdet på siden

Blomster til bisettelse, begravelse og kondolanse

Rammene rundt gravferd er i forandring. Vi ser et større ønske om at seremoniene skal gjenspeile avdødes livshistorie, vise interessene og personligheten. Blomster har lang tradisjon ved gravferd og brukes nå i enda større grad for å skape vakre, verdige og personlige rammer. Blomstene du gir ved gravferd er din siste hilsen til avdøde. Gjennom valg av blomstersorter, farger, form og komposisjon kan våre erfarne blomsterdekoratører hjelpe deg å uttrykke det du vil si – med blomster.

Klikk her for å bestille blomster til begravelse/bisettelse eller her for å bestille kondolanseblomster.
Her er flere forskjellige bårekranser, båredekorasjoner, bårebuketter og kistedekor.
Ønsker du noe annet, noe mer?  Ta kontakt med din lokale Interflora-butikk for personlig veiledning.

Valg av spesielle blomster, men også av blomsterarbeider kan fortelle mye om en person. Fargene på blomstene kan symbolisere tilhørighet til foreninger eller nasjon. For friluftsmennesker kan interesse for skog, fjell og natur symboliseres med f.eks. skogblomster, gress, mose, lyng og granbar. Veldig mye av det vi gjør i livet kan relateres til blomster.

Tradisjonelt sorgbinderi som bårekranser, båredekorasjoner, bårebuketter og kistedekor er fortsatt det vanligste og oppleves i mange tilfeller som det tryggeste. Våre dekoratører kan lage mye mer enn tradisjonelle binderi. Det kan for eksempel være et teppe av avdødes favorittblomst bundet sammen med tråder. Bare fantasien setter grenser. Farger og blomster har en sterk symbolikk, og kan fortelle veldig mye om en person. Vi i Interflora kan bidra med løsninger på ønskene dine. Vi kan hjelpe deg med å fortelle din del av avdødes historie gjennom uttrykket på sorgbinderiet.