Vi i Interflora er glade for å bidra, og vi Sanitetskvinnene satte veldig stor pris på tildelingene.
Midlene for 2012 ble overrakt da Norske Kvinners Sanitetsforening holdt den nasjonale konferansen «kvinner mot vold» i oktober.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Interfloras styreformann Rolf Torhaug og daglig leder i Interflora, Dag Henrik Rølmann overrekker sjekken med de innsamlede midlene til organisasjonsleder i Norske Kvinners Sanitetsforening, Sølvi Lundgaard.

Sjekken som ble overrakt lød på kr. 475 000 - og midlene er øremerket prosjektet for å motarbeide vold mot kvinner.

Interflora Norge SA vil fortsette samarbeidet med Norske Kvinners Sanitetsforening i 2013.
Vi gir oss ikke med det. Fastelavn er Sanitetskvinnenes største merkedag. Siden 1946 har de produsert og solgt fastelavnsris. I 2013 vil de lansere flere fastelavnsprodukter, og Interflora skal være med å selge fastelavnsbuketter som gir støtte til Norske Kvinners Sanitetsforening. I 2013 faller fastelavnssøndagen på samme dag som morsdagen. Morsdag er en av Interfloras store dager. Mor fortjener blomster, og Interflora leverer.
Årets morsdagsbukett fra Interflora inneholder én av de store NKS-fjærene. Når du kjøper en bukett med NKS-fjær hos Interflora går kr. 20,- til NKS. Vi skal selge over 9 000 buketter. Det betyr ytterligere kr. 180 000 til Sanitetskvinnene og deres verdifulle arbeid.