I 2007 opprettet Interflora et  fond for å gi økonomisk støtte til humanitære formål. Fondet får sine midler fra et obligatorisk bidrag på kr 1,- for hver blomsterhilsen Interflora-butikkene sender og for hver blomsterhilsen de leverer.

Kort forklart: Hver gang en blomsterhilsen sendes gjennom Interflora går kr 2,- til Interflora Norges Humanitære fond. Midlene samlet fra Interflora-butikkenes bidrag tildeles hvert år ett humanitært formål valgt av styret i Foreningen Interflora Norges Humanitære Fond.

2 kroner blir veldig mange. Fordi Interflora er den suverent største leverandøren av blomster til det norske folk, kunne vi i år gi kr. 493 366,-til et godt formål.

Og formålet i år er ViVil Idrettslag, som er Norges største idrettslag for utviklingshemmede. De har holdt på siden 1978, og er nok mest kjent for ViVil Lekene. ViVil-lekene er et landsomfattende idrettsarrangement for utviklingshemmede. Lekene arrangeres hvert år på Nadderud stadion i Bærum. I år var over 800 deltakere samlet.

12. oktober var det medlemskveld i ViVil Idrettslag. Der ble gaven fra Interflora overrakt. En stor gave til et stort formål. Som ble mottatt med ektefølt glede:

index.jpg
Interfloras styreformann Rolf Torhaug og daglig leder Dag Henrik Rølmann overrekker sjekken på kr. 493 366,- til ViVils Kristin Bækkelund Bakken.