Skal du sende en kjærlighetshilsen, en takk, blomster for å glede noen, en oppmerksomhet eller trøst? Bestill her!

For hver blomsterhilsen bestilt gjennom Interflora Norge setter vi av to kroner i det humanitære fondet vårt.
Midlene herfra tildeles hvert år ett humanitært formål. Alle midlene tildeles uavkortet. I år ble kr 450 000 tildelt Norsk Folkehjelp og deres minehundprosjekt.
 
Norsk Folkehjelp har minehundskole i Sarajevo. Opplæringen av en valp til å bli ferdig minehund koster kr 250 000. Interflora dekker opplæringen av en hund.
 
Resten av midlene, kr 200 000, gis Norsk Folkehjelp gjennom årets TV-aksjon 23. oktober.
 
Minehunden vår ble født 17. april i år og går fortsatt på minehundskolen. Hun heter Flora, og fikk navnet sitt etter navnekonkurranse på Interflora Norges Facebook-sider.
 
Hvordan går det med Flora - minehunden vår?
Vi får rapporter fra Norsk Folkehjelp om hvordan det går med Flora på skolen. Rapportene kalles “medarbeiderrapporter”. Det høres kanskje litt i overkant alvorlig ut for en liten valp, men så er jobben hun skal ut i en av verdens mest alvorlige.
 
Minehundskolen er verdens tøffeste hundeskole. Ikke alle klarer å fullføre skolen. De som ikke klarer seg får mindre krevende jobber, som narkohund. Flere av de narkohundene vi ser på flyplassene er kandidater som “strøk” på minehundskolen.
 
Vår egen Flora gjør det heldigvis veldig bra på skolen. Her kan du lese rapportene vi har fått på Flora fra minehundskolen.

Klikk her for medarbeiderrapport 1 og
klikk her for medarbeiderrapport 2.
 
Etter tildelingen på kr 450 000 fra Interflora Norges Humanitære Fond i 2011 har Norsk Folkehjelp en ny minehund og kr 200 000 til andre aktiviteter i det ekstremt viktige arbeidet med å fjerne miner.
 
Vi i Interflora er stolte og glade over å kunne bidra med så betydelig støtte til et så godt og viktig formål. I år er det fjerde gang vi tildeler midler fra Interflora Norges Humanitære Fond.
 
Når du kjøper blomsterhilsener hos oss støtter vi et godt formål. Fordi vi selger mange blomsterhilsener gir vi betydelige beløp.