Alt du trenger er en krans av grener til underlag, litt tynn ståltråd og gåsunger kjøpt i butikk. Er du heldig og bor i nærheten av skogen, kan du plukke med deg derfra. Perfekt til påske! Vi viser deg hvordan du gjør det.

Les også: Ønsk påskeblomstene velkommen
 

1. Godt underlag med en krans av grener

Start med en krans av grener. Du kan lage en selv, eller kjøpe på butikken. Vikle gåsungene inn i den eksisterende kransen.
GAASUNNGER10-640x360.jpgDe grenene som ikke holder seg på plass når du fletter de inn, kan festes med en liten bit ståltråd.

2. Frem med ståltråden

Bruk en tynn ståltråd til å feste dem dersom kvistene ikke sitter fast på egenhånd. Surr dem rundt til de sitter godt. Husk å velge en farge på ståltråden som glir fint inn med grenene.

Husk å legge gåsungene i mange lag rundt kransen for å få den tykk og fin.

 

3. Jo flere gåsunger, jo bedre!

Du fortsetter på samme måten helt til du syns du har nok gåsunger. Kransen blir vakrere og vakrere for hver kvist du setter inn. Deretter er det bare å henge den opp på døra.
GAASUNNGER120-640x360.jpgNår kransen er ferdig, kan du henge den rett opp på døren.

Har du lyst til å lage noe lignende selv? Gåsunger får du kjøpt hos din lokale Interflora-butikk - og har du ikke tid til å lage kransen, kan din blomsterdekoratør hjelpe deg med det også. God påske!