Når varmegradene begynner å stige, er det på tide å gi inngangspartiet litt oppmerksomhet. Vi viser deg hvordan du lager en fyldig krans av eukalyptus til døren. Du trenger:

  • En halmkrans
  • Ståltråd
  • Eukalyptus

1. Start med underlaget

For å få en god form på kransen bruker man en halmkrans som underlag. Eukalyptusen vikles deretter på kransen med ståltråd. Begge deler kan du få kjøpt hos din lokale Interflora-butikk.

Les også: Slik lager du en krans av gåsunger

eukalyptuskrans_5-640x372.jpgKlipp til grener av eukalyptus slik at de ikke blir for lange.

2. Legg flere lag med eukalyptus

Legg grener av eukalyptus lag for lag og vikle ståltråd rundt. Kransen blir bare fyldigere og finere jo mer eukalyptus du tar på.

eukalyptuskrans_2-640x355.jpgFor å få en god form bruker du en halmkrans som underlag. Husk å bruke ståltråd for å holde eukalyptusgrenene på plass.

3. Skjul ståltråden med det siste laget

Legg på små grener med eukalyptus og vikle noen runder med ståltråd rundt. Gjenta dette til du er kommet helt rundt. Pass på å vikle ståltråd og eukalyptus så tett at ingen ståltråd synes. Husk å feste endene godt når du kommer rundt.

eukalyptuskrans_1-640x355.jpgStåltråden kan bli veldig synlig om du ikke dekker den til med et nytt lag med blader.

Da er dørkransen klar til å henges opp! Denne kan du nyte synet av lenge, og er ikke vanskelig å lage. Eukalyptusblader får du kjøpt hos din lokale Interflora-butikk. Trenger du hjelp til å lage denne flotta dørkransen, eller noe lignende, får du selvfølgelig hjelp til det også.

eukalyptuskrans_4-640x354.jpgBind en vakker dørkrans av eukalyptus til glede for deg selv og dine gjester!